DIGITAL MARKETING ALS MIDDEL OM MENSEN IN BEWEGING TE BRENGEN

De verbinding maken tussen de sport en digital marketing is onze grootste passie. Het kruispunt waar die twee werelden samen komen biedt veel kansen en perspectieven.

SportsMinded is ontstaan vanuit de passie voor sport, de sporters en de verhalen die binnen de sportwereld schuilgaan. In de grondbeginselen startte daarmee de onderneming met een eigen fysiek sportmagazine voor een lokale gemeente. Met de komst van sociale media en de ontwikkeling van online de platformen zoals we die nu kennen zijn de online kansen voor de sportmarkt groot.

Wij geloven erin digital marketing ten gunste van de sport te kunnen benutten en daarmee organisaties en atleten te kunnen laten groeien. Daarbij vangen we de waarden en krachten van de sport en brengen mensen daarmee in beweging.

 

Reden genoeg om op zoek te gaan naar de meest waardevolle kansen voor jou als organisatie of atleet, om deze vervolgens te verzilveren en de gewenste doelen na te jagen. En daarbij bieden wij graag de gewenste ondersteuning.

Voor ons is de cirkel rond wanneer we een bijdrage kunnen leveren aan doelstellingen van organisaties of atleten en tegelijkertijd letterlijk mensen in beweging kunnen brengen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen, daar krijgen wij energie van, daar ligt onze passie. 

Dank voor je bezoek en kom nog eens terug, want met onze blogs willen we graag onze kennis met iedereen delen die de sport een warm hart toedraagt. Hoe meer mensen zich in kunnen zetten, des te beter. Dus schroom vooral niet om contact op te nemen.

Sportieve groet,

Marco van Wijngeeren
SportsMinded

Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn