Nieuwe website voor rolstoeltennisser Tom EgberinkUit een samenwerking tussen Loyals en SportsMinded is een volledig nieuwe website gerealiseerd voor rolstoeltennisser Tom Egberink. SportsMinded ondersteund Tom op zijn weg naar de Paralympische Spelen van 2020 in Tokio. Met de nieuwe website wordt een volgende stap gezet in de branding van Tom.


"De website zal een goed beeld geven van Tom als atleet. Wat is het verhaal achter de rolstoeltennisser uit Zwolle en wat houdt hem dagelijks bezig. Zo zijn er in zijn biografie een aantal interessante cijfers te zien over zijn carrière. Daarnaast mag zijn inzetbaarheid betreft het motiveren en inspireren van mensen met zijn verhaal niet ontbreken", aldus Thirza Beunk, verantwoordelijk voor de realisatie van de website namens SportsMinded.


Kwalificatie

De aankomende periode zal cruciaal zijn voor Tom om zich te kwalificeren voor Tokio. Vanaf 8 juni dit jaar begint de kwalificatie periode, dit duurt tot 8 juni 2020. Als het Tom lukt om zich te plaatsen zal Tokio zijn derde Paralympische Spelen worden.


Partner worden?

Om deze doelstellingen te kunnen behalen is Tom nog opzoek naar partners. Geïnteresseerd om partner te worden van Tom richting de Paralympische Spelen in Tokio? Dan komen wij graag in contact.


Geïnteresseerd in een partnership? Vul dan het contactformulier via deze pagina in.


Kijk snel op de website van Tom: www.tomegberink.nl
0 keer bekeken
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn