Rolstoeltennisser Tom Egberink vindt in Peugeot Nefkens Noord nieuwe partner


Tom Egberink en Allard Korterink poseren voor de Peugeot 3008

Als topsporter is optimale focus op je sport van groot belang. Dit geldt ook voor rolstoeltennisser Tom Egberink. Het is voor Tom belangrijk dat hij goed vervoer heeft met genoeg ruimte, zodat hij onbezorgd naar toernooien en trainingen kan. Peugeot Nefkens Noord ondersteunt Tom daarin. Dankzij deze mooie samenwerking kan Tom zich focussen op zijn sport en richten op de Paralympische Spelen van Tokio 2020.

Peugeot Nefkens Noord ziet een mooie samenwerking met toptennisser Tom Egberink. “Peugeot kiest al jarenlang voor het ondersteunen van de tennissport”, aldus Allard Korterink, bedrijfsdirecteur bij Nefkens Noord. “Hij is een toptennisser en daar hoort een goed vervoersmiddel bij. Hier willen we Tom hier graag bij helpen”. Dankzij Nefkens kan Tom zich weer verder ontwikkelen in zijn sport. In de Peugeot 3008 heeft Tom zijn ideale auto gevonden. “De Peugeot 3008 biedt genoeg ruimte voor mij zodat ik mijn rolstoelen en tennistassen makkelijk kan vervoeren. Daarbij is het een hele comfortabele auto, zodat ik uitgerust op mijn trainingen en wedstrijden arriveer”, aldus Tom.


Rol SportsMinded

SportsMinded heeft een bijdrage geleverd bij de totstandkoming van deze partnership. Vanaf het leggen van het eerste contact tot het opmaken van een propositie en het contract voor de partnership.


Tokio 2020

Tom is op dit moment fulltime in voorbereiding voor de Paralympische Spelen in Tokio. “Er is momenteel geen plek voor andere zaken. Alles staat de komende twee jaar in het teken van Tokio. Vijf dagen per week trainen en daarnaast nog een gevuld internationaal wedstrijdprogramma. Alles om een serieuze gooi naar een medaille te doen en daarom concentreer ik mij voorlopig helemaal op sport”, geeft Tom aan.

Tom in actie tijdens Wheelchair Doubles Master 201De eerstvolgende keer dat je Tom in actie kunt zien in Nederland is tijdens de Wheelchair Doubles Master. Het toernooi zal van 14 tot 18 november a.s. in het Gelderse Bemmel gespeeld worden. Tijdens dit toernooi komen acht herendubbels, zes damesdubbels en vier quadduo’s in actie om te strijden voor de wereldtitel. Tom zal samen met zijn dubbelpartner Maikel Scheffers gaan spelen voor een medaille.0 keer bekeken
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn