Stageblog Thirza: "Mooi atleten te helpen op weg naar hun sportieve doel"

Bijgewerkt: 18 dec 2018


Mijn naam is Thirza Beunk, derdejaars student Sportsmarketing aan het Saxion in Deventer. Na een lange zomervakantie mocht ik 17 september eindelijk beginnen met mijn stage bij SportsMinded. Eindelijk even voor vijf maanden de schoolbanken uit en ik begon dan ook met veel plezier aan mijn stage.


Wat mij aantrok aan SportsMinded is dat we binnen de organisatie eigenlijk dezelfde gedachte hebben over de sporters of sporten die minder aandacht krijgen. Als het gaat om de atleten is SportsMinded gericht op de (in)valide sporter die ondersteuning kan gebruiken. Ik richt me graag op het vrouwenvoetbal die nog steeds meer publiciteit verdient. Dankzij voetbal.com, onderdeel van SportsMinded, kon ik ook artikelen schrijven over het vrouwenvoetbal en ook wegzetten in de online markt.


Daarnaast doe je eigenlijk nooit hetzelfde. Je bent bezig met veel verschillende bedrijven zoals, webshops, sportscholen en evenementen. Het is dus iedere keer anders en altijd in de sportwereld. Gek van sport? Dan ben je bij SportsMinded in ieder geval aan het juiste adres en dat maakte voor mij het werk ook een stuk leuker.


Wat mij de afgelopen maanden het meest is bijgebleven is toch wel het ondersteunen van de atleten. Ik heb onder andere nieuwe presentaties voor Tim en Tom gemaakt en mee geholpen aan de website van beide. Ik vind het mooi dat je iemand kan helpen, zodat diegene vol voor zijn doel kan gaan. In dit geval een mooie prestatie neerzetten op de Paralympische Spelen in Tokyo en zelfs voor een medaille gaan.


Voor mij zit het er weer bijna op, maar dat betekent wel dat er weer een plekje vrijkomt! Wil jij stagelopen bij een bedrijf dat gericht is op online marketing in de sportwereld en atleten ondersteunen? Neem dan contact op met Marco via het contactformulier!


Bekijk hier de stage vacature voor 2019!

0 keer bekeken
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn