Tijme: "Onderzoek combinatie sportdata en chatbots"Ik ben Tijme Viveen, een 21-jarige SportMarketing & Management student aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als leidinggevende bij de lokale Jumbo Supermarkt. Hier ben ik verantwoordelijk om binnen de afdeling DKW alles in goede banen te leiden. In mijn vrije tijd ben ik vaak met en bij vrienden om te socializen of kun je me vinden op het terras en op festivals.


Mijn passie ligt al van kleins af aan bij het beoefenen en volgen van verschillende sporten met een voorkeur voor voetbal. Tijdens mijn studie heb ik deze passie perfect kunnen combineren met mijn interesse in marketing en het bedrijfsleven, een ideale situatie voor mij als persoon. Door mijn passies te kunnen combineren in het werkveld ben ik bereid om altijd een stap harder te zetten. De creativiteit die in de sport terugkomt is iets wat ik gebruik om buiten de gebaande paden te zoeken om zo onderscheidend mogelijk te zijn.


Vanaf 2 september ben ik begonnen met mijn afstudeertraject bij SportsMinded. Binnen deze organisatie ga ik aan de gang met mijn afstudeerproject om te onderzoeken of er een combinatie mogelijk is tussen sportdata en de chatbot technologie, welke ingezet kan worden in het kader van innovatie van de sportmedia-sector. Creativiteit en het doorzettingsvermogen zijn competenties die ik wil gaan inzetten om tot een mooie opdracht te komen met een prachtig eindresultaat wat voor beide partijen, SportsMinded en mijzelf, veel gaat opleveren.

0 keer bekeken
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn