Vacature: Stage online sportmarketing & atletenmanagementOnline sportmarketing en atletenmanagement SportsMinded is een sportmarketingbureau die de combinatie maakt tussen sport- en online marketing. We zien kansen om online marketing voor de sportmarkt in te zetten met daarmee als doel mensen in beweging te brengen. Dat doen we door middel van het inzetten van social media, social advertising, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en met een gedegen content strategie. Hiermee helpen wij verschillende MKB organisaties in de sport.

Het onderdeel atletenmanagement is nu twee jaar een onderdeel van SportsMinded en zal in 2019 verder uitgebreid worden. Daar kun jij ons bij helpen. We werken graag samen met topsporters met een uniek verhaal die een bijdrage kunnen leveren aan de marketing van producten, diensten of een maatschappelijk doel. Wij ondersteunen de atleten momenteel bij hun branding, (online-)communicatie en sponsoring. Het uiteindelijke doel is dat een atleet zich volledig kan focussen op zijn/haar sportprestaties.


Stage omschrijving: Bij SportsMinded zijn we op zoek naar een stagiair die ondersteuning kan bieden op verschillende onderwerpen van online marketing en atletenmanagement.

Taken kunnen zijn:

- Contentcreatie rondom atleten - Ondersteunen social media atleten - Verzorgen van nieuwsbrieven - Opzetten en optimaliseren van social media advertising

- Opzetten en optimaliseren van Google Ads - Verzorgen van boekingen of sponsordeals voor atleten

- Je eigen resultaatgerichte social media campagne uitdenken - Brainstormen over online marketing strategieën

- SEO-gerichte contentcreatie

- Stage vergoeding

Heb jij een brede interesse in sport? Ben jij creatief, ondernemend en online georiënteerd? Dan hebben wij de ideale stageplaats voor jou.


Profiel:

- Gepassioneerd sportliefhebber

- Online georiënteerd

- Creatief

- Teamplayer

- HBO werk- en denkniveau

- Ondernemend

- Ervaring met social media

- Communicatief vaardig (in spraak en geschrift)

- Eventueel ervaring met Photoshop en/of video-editingZowel de begin- en einddatum als het aantal uren per week zal in overleg worden bepaald.

Interesse? Neem contact met ons op via ons contactformulier.

0 keer bekeken
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn