De meest betrouwbare sportdata feeds voor jouw platform op maat

Al sinds 2013 leveren we in Nederland aan verschillende media-partijen sportdata feeds in samenwerking met onze partner Heim:Spiel. Met al meer dan zeventien jaar aan sportdata ervaring hebben we één van de meest betrouwbare en op maatwerk gerichte media technology bedrijven van Europa achter ons staan.

Uitgebreide sportdata feeds en widgets die volledig in de huisstijl passen. Ze vormen een meerwaarde voor de bezoekers van uw online platform en vanwege de interactieve opzet zullen ze de bezoeker langer boeien. Waardevolle content waar u geen omkijken naar heeft, want deze LIVE feeds worden altijd up-to-date gehouden door onze data-teams. 
 

Een extra impuls aan jouw online platform met betrouwbare en snelle sportdata feeds als content? Laat ons meedenken en maak de juiste keuze.

Betrouwbaarheid

Met de jarenlange ervaring is alle kennis in huis om een goede sportdata feed te leveren. Het is niet voor niets dat de grotere media van Europa (RTL, Bild, etc.) al jarenlang vertrouwen op deze feeds.  

Historische data

De historische sportdata is met name op voetbalgebied zeer uitgebreid. Met onze database kunnen we niet alleen de huidige seizoen leveren, maar kun je ook beschikken over rijke historische sportdata. Denk daarbij aan de volledige WK-historie.

Flexibele levering

Hoe je de feed ook aangeleverd wilt krijgen (API, Json, XML, etc.) ons technische team zorgt ervoor dat het mogelijk wordt gemaakt, zodat jij snel aan de slag kunt.

Kostenbesparend

De vele jaren ervaring zorgen voor een goed product en dat zorgt er uiteindelijk voor dat de feeds ‘clean’ zijn en makkelijk te verwerken zijn. Daarmee is een feed binnen no-time te verwerken en dat bespaard tijd en dus kosten.

Maatwerk

Met een grote database aan sportdata, een technisch team en een team met vormgevers is het mogelijk om alles op maat te leveren. Het is één van onze sterkste punten om de datafeed of sportwidget naadloos aan te laten sluiten binnen jouw online platform.

Real-time sportdata feeds die voldoen aan alle eisen

Sportdata feeds kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Het hangt van het medium af en de doelstellingen die ermee bereikt moeten worden. SportsMinded biedt veel flexibiliteit en kan maatwerk leveren als het om sportdata feeds gaat. Dus zie je in onderstaand aanbod niet wat je zoekt? Neem contact met ons op. We helpen je graag met een oplossing die voldoet aan je behoeften en budget.

 

Voor en na de wedstrijd

De basis van de sportdata feeds ligt in de informatie die voor en na een wedstrijd bekend is. Speelschema’s, uitslagen, ranglijsten en spelerslijsten houden de bezoekers geïnformeerd tijdens een opbouw naar een event. Tevens worden ze naderhand van de belangrijkste informatie voorzien en komen ze eerder weer terug.

 

Tijdens de wedstrijd

Gedurende de wedstrijden wordt een extra dimensie geboden door middel van wedstrijddata dat LIVE beschikbaar is. Met data die de diepte ingaat zijn de sportdata feeds snel, accuraat en voorzien ze websites, apps en andere digitale platformen van up-to-date informatie.

 

Inhoud op maat

Ook hierbij is maatwerk beschikbaar. Wil jij topscorers van alleen jouw club tonen? De hoogste dart gemiddelde scores van alleen de Nederlandse darters? Noem maar op en we kunnen gewenste sportdata feeds samenstellen en eventueel verwerken in volledig in huisstijl gestileerde widgets.

Meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in.

 
Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn