Online marketing strategie

als basis

 

​In een snel veranderende digitale wereld is de keuze voor een goede strategie de basis voor een goede houvast. Wie is je doelgroep? Wat zijn je doelstellingen? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de digitale markt? Wij vertalen de laatste digitale technologieën naar online kansen om mee te scoren. 

Online succes begint met een strategie

Hoe komt die online marketing strategie tot stand?

Om te komen tot een passende strategie maken we eerst graag kennis met jou en jouw organisatie. Wat is de identiteit, welke doelen zijn er gesteld en waar liggen de ambities? Wanneer we de organisatie eenmaal goed kennen, bestuderen we de doelgroep. Met deze opgedane informatie identificeren we de juiste platformen, tactieken en technologieën die tot het gewenste resultaat zullen leiden. 

1.

Identiteit

2.

Doelgroep

3.

Strategie

4.

Analyseren

Testen, meten, analyseren en optimaliseren

Gratis advies? Vul onderstaand contactformulier in.

De online strategie is gekozen en de media loopt op verschillende platformen. Nu is het van belang continu te meten, te analyseren en bij te sturen waar mogelijk. Cruciaal voor het bereiken van de gestelde doelstellingen (KPI's) en daarmee het online succes. Met het selecteren van de juiste data en het inrichten van een dashboard op maat maken we voor jou en jouw organisatie realtime inzichtelijk wat de status is van de gekozen strategie.  

Blogs

Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn