Zoekmachine optimaliseren

De technologie van de zoekmachines is voortdurend in beweging en ontwikkeling. Daarbij verandert het zoekgedrag van de doelgroep ook. Daarom is zoekmachine optimalisatie (SEO) een taak die regelmatig aandacht nodig heeft om hoog in Google gerankt te komen of te blijven staan.

Beter vindbaar in Google? Maak gebruik van zoekmachine optimalisatie

Content

Techniek

Autoriteit

Hoe komt je tot een goede SEO-positie?

Een hoge ranking binnen Google komt tot stand door drie belangrijke onderdelen. Allereerst moet de pagina inhoudelijk goed staan. Vervolgens moet de techniek kloppen. Welke snelheid heeft de website, hoe is de server en klopt de structuur? Dan heb je als laastste nog de autoriteit. Hoeveel backlinks heeft de website? Zijn er veel vermeldingen op social media? Allen aspecten die bij elkaar opgeteld zorgen voor een goede waardering in Google.

Wat kunnen wij voor je betekenen

Waar kunnen wij jouw mee helpen? Wij kunnen zoekmachine optimalisatie op alle facetten aanbieden. Ons sterkste punt ligt vooral op het vlak van creatieve en inhoudelijke sportcontent die ondersteunend is aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Ja, in overleg kunnen we ook overweg met de techniek en het genereren van de autoriteit. Laten we samen bepalen waar de behoefte ligt om tot een goed resultaat te komen.  Ook wanneer je SEO liever niet wilt uitbesteden kunnen we je voorzien van training en advies.

Gratis advies? Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Over SportsMinded
  • SportsMinded Facebook
  • SportsMinded LinkedIn
Onze diensten
Contactgegevens

SportsMinded
Zutph
enseweg 6
7418 AJ Deventer

E: info@sportsminded.nl

R: Routebeschrijving
M: 06-55763694

SportsMinded_logo_v03.1_RGB_72dpi.png

© 2019 SportsMinded

  • Facebook SportsMinded
  • SportsMinded LinkedIn